Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε τον Τριαντάφυλλο Φέτση

Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 την μνήμη του αείμνηστου ιατρού “Τριαντάφυλλου Φέτση“ σε υλοποίηση της υπ αρίθμ 435/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ονοματοδοτόντας την οδό που διέρχεται έμπροσθεν του Περιφερειακού Ιατρείου Καμαρών στο όνομα του εκλιπόντος.

Τοποθετήθηκαν δυο μαρμάρινες πλάκες με το όνομά του στο Περιφερειακό Ιατρείο Καμαρών και έμπροσθεν της οικίας Ανδρέα

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Ντίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Καμαρών κ. Παναγιώτης Περλέγκας και εκ μέρους της οικογένειας η κόρη του εκλιπόντος κ. Αλεξία Φέτση και ο αδερφός του κ. Δημήτριος Φέτσης.

Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στον Άνθρωπο, τον γιατρό, που υπηρέτησε από το 1983  (επί 34 έτη), με αυταπάρνηση, αναλώνοντας την ζωή του στο καθήκον, δίνοντας το είναι του, λειτουργώντας πάνω από ότι επιτάσσει η καθημερινή εργασία, στην περιοχή που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο.

Ξεχώρισε για την μοναδική επιστημονική του επάρκεια, αλλά κυρίως ξεχώρισε ως άνθρωπος.

Ο Δήμος έχει προγραμματίσει να διοργάνωση μια σεμνή τελετή, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, για να τιμήσουμε την μνήμη του, στην ΤΚ Καμαρών.