Ο Γιάννης Ηλιόπουλος στηρίζει τη Βασιλική Ψυχράμη

Την στήριξή του στην υποψήφια Δήμαρχο Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη και την δημοτική παράταξη «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» δημοσιοποιεί με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ηλιόπουλος από την Ανατολική Αιγιάλεια.

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1985. Είναι από την Ακράτα. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πάτρα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στο Κράθιο. Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη.

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Ακράτα, τον τόπο που με γέννησε και αγαπώ όσο κανέναν άλλο. Βιώνω καθημερινά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, είμαι ενεργό μέλος της, αγωνιώ, προβληματίζομαι, θυμώνω, μα έχω σκέψεις που πιστεύω πως μπορούν να υλοποιηθούν και προτάσεις ώστε ο τόπος μου να γίνει καλύτερος, για τους ανθρώπους του αλλά και τους επισκέπτες του, προκειμένου να λάβει την θέση που πραγματικά του αξίζει.

Γνωρίζουμε το παλιό. Βιώνουμε την στασιμότητα. Υφιστάμεθα τα αποτελέσματα στείρων πολιτικών ή ή πολιτικών μονομερούς μέριμνας. Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή, οι νέοι να πάρουν στα χέρια τους την τύχη του τόπου. Άποψή μου είναι ότι μόνο έτσι θα βγούμε από το αδιέξοδο και θα κινηθούμε σε αναπτυξιακή κατεύθυνση. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συμπορευθώ με την «Ποιοτική Αιγιάλεια». Με εκφράζουν τα όσα πρεσβεύει η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη την οποία και στηρίζω. Δεν αρκούν μόνο οι φωνές διαμαρτυρίας για το οτιδήποτε. Πρέπει να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες. Οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά… Είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον τόπο μου και να τον υπηρετήσω για το συμφέρον των συνδημοτών μου.