Ο Αιγιώτης Χρήστος Μπούνιας αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Περιφερειάρχη

Σε θέματα διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ο δικηγόρος και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Μπούνιας, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Περιφερειάρχη, αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις διεθνείς σχέσεις της Περιφέρειας.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη.

«Καλωσορίζω τον φίλο και συνάδελφο Χρήστο Μπούνια, με τον οποίο θα έχουμε δημιουργική συνεργασία, κυρίως σε ζητήματα εξωστρέφειας της Περιφέρειας, στα οποία αποδίδουμε ιδιαίτερη έμφαση. Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι η Δυτική Ελλάδα οφείλει να αποκτήσει διακριτή ταυτότητα και να αντλήσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη μέσα από τις ευρωπαϊκές πολιτικές, γνώσεις και εμπειρίες»  δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπούνιας ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Νεκτάριου Φαρμάκη, με τον οποίο με συνδέουν επαγγελματικές και αυτοδιοικητικές διαδρομές, προκειμένου να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας. Με τον Περιφερειάρχη μοιραζόμαστε κοινές απόψεις, πιστεύοντας ότι η Δυτική Ελλάδα έχει όλες τις δυνατότητες να καταστεί πρωταγωνίστρια, αλλά και ότι η Αυτοδιοίκηση οφείλει να ενώνει δυνάμεις, θέτοντας στο επίκεντρο της δράσης της, τον πολίτη».