Ο Άγγελος Τσιγκρής δίπλα στους κατοίκους της Ζήριας Αιγιάλειας που πλήττονται από την πυρκαγιά

O βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της Ζήριας Αιγιάλειας, που κινδυνεύει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 34 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού, 5 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και το ρωσικό ιπτάμενο υπερόπλο της Πυροσβεστικής Beriev Be-200.

Ο Αχαιός βουλευτής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στα πύρινα μέτωπα και στους πολίτες που δίνουν μάχη με τη φωτιά και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής χθες 30.7.2021 κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών (Αριθμός Πρωτοκόλλου:  8346/30.7.2021), με την οποία ζήτησε την άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Πάτρα, Τριταία και Αιγιάλεια.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει τον Υπουργό Οικονομικών: α) σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων των πρόσφατων πυρκαγιών που έπληξαν την Αχαΐα και β) πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις._