Ορκωτοί λογιστές διεξάγουν έλεγχο στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας. ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

Τρία μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας (Ζεντέφης Κώστας, Σπυρόπουλος Σπύρος και Χριστοδουλόπουλος Φάνης) καθώς και το μέλος  του Ο.Ε.Σ.Π. Ν.Δ. Ελλάδος Παπαδόπουλος Νίκος με επιστολή τους προς τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιάλειας και την Πρόεδρό του κ. Μάρθα Σκούντζου, ζητούν να γίνει λεπτομερής έλεγος στα οικονομικά πεπραγμένα του Συλλόγου.
Στην επιστολή τους που κοινοποιήθηκε στην Εταιρία Ορκωτών Λογιστών, στο Ο.Ε.Σ.Π.ΝΔ  Ελλάδας και στα Μ.Μ.Ε.αναφέρουν:

ΑΙΓΙΟ  12-10-2015
ΠΡΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Κυρία    Πρόεδρε¨

Αφορμή αποτελεί  το Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Π.ΝΔ Ελλάδας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου στην  Καλαμάτα.  Εκεί ομόφωνα αποφασίστηκε « διαχειριστικός έλεγχος » από την Περιφέρεια για το πρόγραμμα  « Συκιών », καθώς και για όλα τα προγράμματα της προηγούμενης διοίκησης.
Τυγχάνει, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, να διεξάγεται από Ορκωτούς Λογιστές, έλεγχος  στον Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για την δεκαετία 2004 μέχρι 2014.
Ζητάμε, όπως είχε αποφασίσει το Δ.Σ. για διαχειριστικό έλεγχο από τους Ορκωτούς Λογιστές,  να προβούν και
Α) στον έλεγχο όλων των προγραμμάτων που διαχειρίστηκε ο σύλλογός μας, κατά την ελέγξιμη τελευταία δεκαετία, καθώς και αυτά που έγιναν, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ., και
Β) στον έλεγχο των πληρωμών από τον Εμπορικό Σύλλογο ποσών άνω των πεντακοσίων (500) ευρώ, χωρίς τα ανάλογα παραστατικά (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών-τιμολόγια).”

ΜΕΤΑ  ΤΙΜΗΣ
ΖΕΝΤΕΦΗΣ    ΚΩΣΤΑΣ   (Μέλος Δ.Σ.ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ    ΣΠΥΡΟΣ    (Μέλος Δ.Σ.ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ (Μέλος Δ.Σ. ΕΜΠΟΡ.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΣ  ( Μέλος Ο.Ε.Σ.Π.ΝΔ Ελλάδας)