ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: 2 πρώτες θέσεις στα Masters 2016

Με δύο πρώτες θέσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αιγιαλείας ολοκληρώθηκαν τα Masters 2016 της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου που έγιναν στην Πάτρα21- 22/1/17.
Στα Masters συμμετέχουν μόνον οι 8 πρώτοι αθλητές-τριες στην Βαθμολογία της κάθε κατηγορίας. Ο Διαμαντόπουλος Λεωνίδας αγωνίστηκε στην κατηγορία Α 14 και ο Τσαρπαλής Ηλίας στην κατηγορία Α 16. Και οι δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αιγιαλείας βρίσκονταν στην 1η θέση, στην κατηγορία του ο καθένας, στην αντίστοιχη Βαθμολογία της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου πριν την έναρξη των Masters 2016.
Τόσο ο Λεωνίδας (έδωσε 5 αγώνες) όσο και ο Ηλίας (έδωσε 4 αγώνες) έπαιξαν πολύ καλά, παρότι βρίσκονται στην περίοδο προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο που αρχίζει στο τέλος Φεβρουαρίου 2017 και κατέλαβαν την 1η θέση της κατηγορίας του ο καθένας, αήττητοι.
Μετά από αυτές τις επιτυχίες τους και οι δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αιγιαλείας θα κλείσουν το 2016 στην 1η θέση της Τελικής Βαθμολογίας 2016 της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, ο καθένας στην κατηγορία του.