Ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίοδος του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 έληξε η κατασκηνωτική περίοδος του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου η οποία έλαβε χώρα στο Μιχαλακοπούλειο Κληροδότημα του Δήμου Αιγιαλείας στην Πούντα Διακοφτού και συμμετείχαν και φέτος οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου από την 1 Σεπτεμβρίου.

Η κατασκηνωτική περίοδος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. εξυπηρετεί ποικίλους στόχους του Συλλόγου και έχει αποδεδειγμένα συμβάλλει σε πολλά επίπεδα όπως της ανεξαρτητοποίησης, αυτοσυντήρησης, συναισθηματικής εξέλιξης, προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, υπευθυνότητας και αλληλοβοήθειας. Όλα αυτά επιτυγχάνονται αβίαστα και με μια διάθεση να διασκεδάσουμε και να κάνουμε διακοπές μαζί με τους φίλους και τους δασκάλους μας.

Το Δ.Σ. αρχικά ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων όπως επίσης και όλους τους φίλους, γονείς και εθελοντές που πλαισίωναν τις δραστηριότητές του. Στη συνέχεια ευχαριστούν τον κ.Στράτο Βαρδάκη Πρόεδρο Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής που κινητοποίησε 16 εστιατόρια της περιοχής μας προκειμένου να έχουν καθημερινά δωρεάν φαγητό μεσημέρι-βράδυ όλοι οι κατασκηνωτές και οι συνοδοί τους. Πιο συγκεκριμένα τα καταστήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς γεύματα ήσαν: «Ορέστης» του κ.Τυρράνη (Αλυκή), η «Ανεμώνη του κ.Γ.Κατσιμπίρη (Ψηλά Αλώνια Αιγίου), «Βαλτάκι» του κ.Γουργουλέτου, η πιτσαρία IQ της κας Δέσποινας Τσαχρίδου (Αίγιο), το «Ανέμελο» των Αφων Ρουτζουμάνη (Άκολη), «Γράνα» των Σταματόπουλου Βασίλη & Μαρίας Σακελλαροπούλου (Χατζή), ο «Έσπερος» των Αφων Κυριακόπουλοι (Πανόραμα), «Μιχάλης» της κας Ριζομιλιώτη Μαρίας (Πούντα), «Food Station» των αφων Αργυρόπουλοι ( Αίγιο), η «Παλιά Αγορά» της κας Ελένης Κούγια (Αίγιο), «Συν Ένα» του κ.Κώστα Σωτηρόπουλου (Σελιανίτικα), «Μιχάλης» του κ.Ζάρου-Γιαννούλη (Πλατεία Αιγίου), «Μαιστρέλι» του κ.Γκόφα Θανάση (Σελιανίτικα), «Ανεμόεσσα» του κ.Σταματόπουλου Νίκου (Τρυπιά), το «Πικάντικο» του κ.Γ.Θεοφανόπουλου (Αίγιο), «Δερβενάκι» του κ.Χρήστου Παλαιολογόπουλου. Επίσης ευχαριστούν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Ζάχωλης, τον Πατέρα Παναγιώτη Μεντζελίδη και τον Ανθρωπιστικό Σύλλογο Κραθίου για τη φιλοξενία και το δείπνο στη Ζάχωλη την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το βράδυ.

Επιπλέον είδη μας πρόσφεραν οι : Coca-Cola 3E (φυσικό μεταλλικό νερό), Τασία Γκραικιώτου (τυροκομικά-αλλαντικά),Κώστα Τηλιγάδης (μπισκότα) και Παναγόπουλος Γιώργος (λουκούμια),

Σπαταλήθηκε πολύς χρόνος, κόπος και χρήμα από δεκάδες συμπολίτες μας για να ικανοποιήσουν το αίτημα των παιδιών μας για κατασκήνωση και έχοντας πλήρη επίγνωση αυτού, το Δ.Σ., οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους και τους υπόσχονται ότι θα προσπαθούν συνεχώς για να μην διαψεύσουν ποτέ τις προσδοκίες τους.