Οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου στο Αρτοποιείο Κουτρόπουλου

Την Τρίτη στις 24 Ιανουαρίου 2017, η Β’ τάξη του 9ου ΔΣ Αιγίου συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ.κ. Μάντζιου Δώρα και Γεωργίου Νατάσα, επισκέφτηκε το εργαστήριο αρτοποιίας του κ. Κουτρόπουλου στην Ελίκη. Σε σχετικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

– “Η υποδοχή όλου του προσωπικού ήταν ιδιαίτερα θερμή!  Όχι μόνον μας υποδέχτηκαν με το ειλικρινές χαμόγελό τους αλλά είχαμε την τύχη να γευτούμε εδέσματα δικής τους παραγωγής, που μας κέρασαν με το καλωσόρισμα. Το πρόσωπο όμως εκείνο που κέρδισε όλους τους μαθητές ήταν ο ίδιος ο κύριος Κουτρόπουλος. Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και με μια τρομερή παραστατικότητα, που κάθε δάσκαλος θα ζήλευε, για περισσότερο από τρεις ώρες ασχολήθηκε με τους μαθητές.

Αναφέρθηκε στη διαδικασία παρασκευής ψωμιού άλλοτε και σήμερα, στα είδη ψωμιού ενώ τόνισε την προσφορά του αρτοποιού στη ζωή μας!

Ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν μεγάλος, όταν κλήθηκαν να πλάσουν κουλουράκια πορτοκαλιού –με μεγάλη επιτυχία μάλιστα- και κορυφώθηκε όταν μαζί με την βοήθεια του κ. Κουτρόπουλου έφτιαξαν πίτσες για όλους μας!

Φυσικά όλα αυτά ψήθηκαν στους μεγάλους φούρνους του εργαστηρίου και καταναλώθηκαν με ‘’δέκα μάγουλα’’ και μάτια που λαμπύριζαν από χαρά.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη κ. Κουτρόπουλο  και το προσωπικό του για την προθυμία την αγάπη και την υπομονή τους.”