Ξεκινάει η εκπαιδευτική περίοδος στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. – Τελέστηκε ο αγιασμός

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε ο Αγιασμός στο Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου παρουσία πλήθους κόσμου οι οποίοι θέλησαν με την παρουσία τους και τις ευχές τους να δώσουν δύναμη και να δηλώσουν την ενεργή παρουσία τους στο Κέντρο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιωακείμ Βενιανάκης μαζί με τους Πατέρες Βασίλειο Πετρόπουλο, Δαμιανό Σταυρίδη και Δημήτριο Κουτρουλή.

Παρόντες εκτός των γονέων και των εθελοντών ήταν οι: Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτριος Καλαμίδας, η Αντιδήμαρχος Έργων κα Βασιλική Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Στράτος Βαρδάκης και ο Αντιδήμαρχος Κληροδοτημάτων και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος.

Ο Πρόεδρος κ.Στεφανίδης Θεόδωρος ζήτησε την αρωγή του Δήμου για το ξεκίνημα των νέων εγκαταστάσεων του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και τόνισε πως οι άνθρωποι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. δεν τα περιμένουν όλα από την πολιτεία, εργάζονται πολύ σκληρά και δραστηριοποιούνται για να πετύχουν τους στόχους τους. Ευχή όλων ο Αγιασμός του 2020 να γίνει στο νεόδμητο κτίριο.