Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ντροπή για τη Δημοκρατία η προσπάθεια υποκλοπής των δεδομένων του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη 

Η σημερινή αποκάλυψη για την προσπάθεια υποκλοπής των συνομιλιών του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη μέσω ειδικού λογισμικού, αποτελεί ντροπή για την Δημοκρατία μας και είναι επιβεβλημένη η άμεση αποκάλυψη όσων κρύβονται πίσω από αυτή. Ο μόνος δρόμος για τη θωράκιση της Δημοκρατίας είναι η ενεργοποίηση των Θεσμών.  Η  εξονυχιστική διερεύνηση του θέματος αποτελεί υποχρέωση της Κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης αν θέλουμε να μιλάμε για καθαρότητα, δίκαιο, διαφάνεια και εντιμότητα στον πολιτικό και το δημόσιο βίο. Για αυτό το λόγο, ο Πρόεδρός μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνθηκε σήμερα μέσω μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο.

Αυτές οι νοσηρές πρακτικές είναι καταδικαστέες από κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο πολίτη του σύγχρονου κόσμου. Αποτελούν επίθεση στη Δημοκρατία μας την οποία και έχουμε την υποχρέωση με κάθε τρόπο να υπερασπιστούμε.

Τα ερώτηματα που επιτακτικά πρέπει να απαντηθούν είναι: Ποιος έδωσε την εντολή για την παρακολούθηση και γιατί, τι όφελος θα είχε;

Εμείς ως Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες από όπου και αν προέρχονται, όποιον και αν αφορούν. Έχοντας πίστη στους Θεσμούς, αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα βρίσκοντας και τιμωρώντας υποδειγματικά τους υπευθύνους αυτών των ενεργειών.