Να καθαρίσει η “Κόπρος του Αυγεία” στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η λέξη αλαλούµ είναι λίγη µπροστά στα όσα διαδραµατίζονται στους κόλπους της παράταξης του Εµπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας  το τελευταίο διάστηµα.

Η φαγωµάρα που έχει ξεκινήσει από τα τέλη καλοκαιριού δεν έχει σταµατηµό και το παρασκήνιο έχει φουντώσει για τα καλά.

Το πόρισµα των ορκωτών λογιστών για οικονοµικές ατασθαλείες µετά από ελέγχους που διεξήχθησαν κατά την τελευταία δεκαετία, είναι η φωτιά που φούντωσε για τα καλά τις ίντριγκες στον ιστορικό σύλλογο.

Ωστόσο τα αίµατα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν δηµοσιοποιήθηκε σε προφίλ Αιγιώτη, άσχετο µε τον Εµπορικό Σύλλογο, το πόρισµα των ορκωτών λογιστών για τα έτη 2004-2014 καθώς και το πρακτικό της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Το ερώτηµα είναι απλό και εύλογο;

Ποιος παρέδωσε (απ΄ ό,τι γνωρίζουµε µετρηµένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα πρόσωπα από το διοικητικό συµβούλιο που ήξεραν την απόφαση του πορίσµατος) σε έναν απλό πολίτη; Με ποια σκοπιµότητα δόθηκε – µιας και το συγκεκριµένο πρόσωπο  δεν έχει καµία σχέση µε τα τεκταινόµενα του Εµπορικού Συλλόγου – να δηµοσιοποιήσει στο προφίλ του στο  Facebook την απόφαση του πορίσµατος;

Το ζητούµενο όµως είναι ένα:

Η παρούσα διοίκηση επιβάλλεται να παραιτηθεί (οδεύει ως ακυβέρνητο καράβι) και να ενταχθούν στον ιστορικό Εµπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας, άξια πρόσωπα, µε µόνο κίνητρο την ανάδειξη των προβληµάτων του εµπορικού κόσµου που αυτή την περίοδο είναι ουκ ολίγα.

Οι έµποροι δηλώνουν αγανακτισµένοι και δυσανασχετούν µε τα όσα συµβαίνουν στους κόλπους του εµπορικού συλλόγου.

Για το λόγο αυτό απέχουν από τις Γενικές Συνελεύσεις και  φαίνονται απρόθυµοι να συµµετέχουν σε τέτοιους είδους…  παρασκηνιακές ενέργειες!

Ήρθε η ώρα, τη ∆ευτέρα 28 Μαρτίου στη Γενική Συνέλευση του Εµπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας να βγουν «όλα στο φως» και να… «καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία»!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣ: Προέδρο και Διοικητικό Συμβούλιο Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας

georgakopoulos-1ΘΕΜΑ : ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

 

Κυρία Πρόεδρε και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων που συμβαίνουν, στον Σύλλογό μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι οποίες δεν συνάδουν με τους σκοπούς και τη λειτουργία του Εμπορικού μας Συλλόγου αλλά κυρίως για οικογενειακούς λόγους, σας υποβάλω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου, από Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας. 

Εύχομαι στον Σύλλογό μας, ένα καλύτερο μέλλον.   

 ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ