Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Αιγιάλειας

ÍÁÕÐËÉÏ-ÏÉ ÁÈÇÍÁÉÏÉ ÃÅÌÉÓÁÍ ÔÉÓ ÐÁÑÁËÉÅÓ ÔÇÓ ÁÑÃÏËÉÄÁÓ.ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ç ÐÁÑÁËÉÁ ÓÔÏ ÐÁÑÁÈÁËÁÓÓÉÏ ×ÙÑÉÏ ÊÉÂÅÑÉ ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÁÑÃÏÕÓ-ÌÕÊÇÍÙÍ ÊÁÉ Ç ÍÁÕÁÃÏÓÙÓÔÇÓ ÓÔÇ ÈÅÓÇ ÔÇÓ .(EUROKINISSI-ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας

Με την υπ’ αριθμ. 388/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίνεται η προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την παροχή υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών» στις πολυσύχναστες ακτές του Δήμου Αιγιαλείας. Για το έτος 2015 έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες 12 ακτές: παραλία Άκολης, Λόγγου, Σελιανιτίκων, Ακράτας (2 θέσεις ναυαγοσώστη), Πούντας, Ελαιώνα, Νικολεϊκων, Αλυκής, Διγιελιωτίκων, Εγκάλης και Τέμενης (Παραθεριστικές εγκαταστάσεις ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ).

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (Νικ. Πλαστήρα 11, 1ος όροφος). Προσφορές μπορούν να κατατεθούν και ταχυδρομικά μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν σε κλειστό φάκελο σφραγισμένη οικονομική προσφορά σύμφωνα με τη διακήρυξη 14483/29-4-2015 του αρχικού διαγωνισμού.

Η διακήρυξη της Ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών παραμένει ίδια πλην του άρθρου για την εγγύηση συμμετοχής και ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι με την προσφορά τους οφείλουν να προσκομίσουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού, εντός σφραγισμένου φακέλου επί ποινής αποκλεισμού.

Δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος από την έκδοση της πρόσκλησης μέχρι την παραλαβή των προσφορών επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση περί μη συνδρομής λόγων αποκλεισμού στο πρόσωπό τους.

Έτσι μαζί με την προσφορά μπορεί να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν πριν την υπογραφή της σχετικής σύμβασης καλής εκτέλεσης:

  1. Ασφαλιστική ενημερότητα
  2. Φορολογική ενημερότητα
  3. Ποινικό Μητρώο
  4. Πιστοποιητικό αρμόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής από το οποίο να προκύπτει ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία.

Στην περίπτωση κατάθεσης υπεύθυνης δήλωσης οι συμμετέχοντες στη διαδικασία απαλλάσσονται από την υποχρέωση προσκόμισης των περιγραφόμενων σε αυτή δικαιολογητικών κατά τη φάση αξιολόγησης των προσφορών.

Ο Ανάδοχος στον οποίο θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός υποχρεούται να προσέλθει μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία ανακοίνωσης της κατακύρωσης, για υπογραφή της σχετικής σύμβασης προσκομίζοντας εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύμβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% του συνολικού προσφερόμενου ποσού, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Τα τεύχη δημοπράτησης θα είναι διαθέσιμα από το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας και θα αποστέλλονται στους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά κατόπιν επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Νικ. Πλαστήρα 11, 1ος όροφος, τηλ: 2691025555 εσωτ. 125 και 130.