Νίκος Μιχαλόπουλος: “Δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε εμπλοκή  του ονόματός μου σε υπόγειους πολέμους και διαδρομές”

Ένας δήμαρχος αρχίζει να γίνεται κακός από τότε που εγκαταλείπει τον αγώνα του για το καλό της περιοχής που εκπροσωπεί και αρχίζει τις δικαιολογίες για την αποτυχία του .

΄Οσο και να επενδύει στην λογική, πως Για όλα φταίνε οι άλλοι -ελληνικό φαινόμενο -δήμαρχος ΚΑΙ διαχειριστής θα είναι πάντα αυτός !!!
Ολες αυτές οι σκέψεις δημιουργήθηκαν όταν ,με έκπληξη, με ενημέρωσαν φίλοι για δημοσιεύματα πατρινής εφημερίδας, όπου εμπλέκεται το όνομά μου σε υπόγειο πόλεμο στην δημοτική αρχή ,δημοσιεύματα που είτε είναι σκόπιμα και έχουν σκοπό να 《υπερασπιστούν》 την ανικανότητα του δημάρχου ,δημιουργώντας άλλοθι ή απλά είναι λάθος Πληροφόρηση και αυτό είναι κρίμα !
Μου γεννιούνται επιπλέον υποψίες όταν όλοι γνωρίζουν πως με τον κύριο Χρήστο Γούτο μας συνδέει και θα το κάνει πάντα ,βαθιά προσωπική και οικογενειακή σχέση ,έχουμε όμως διαφορετικές δημοτικές αντιλήψεις.
Σκέψεις τις οποίες μεγενθύνει ,η έλλειψη σοβαρότητας Από πλευράς Δημοτικής Αρχής και Δημάρχου Δημήτρη Καλογεροπούλου να πολιτεύεται σύμφωνα με δημοσιεύματα και όχι με πρόγραμμα και δουλειά !!!Αδυνατώ να παρακολουθήσω παραπέρα, τόσο την αγωνία του κυρίου Καλογεροπούλου να γίνει Δεξιός στην Αθήνα και στην Πάτρα αλλά αριστερός στο Αίγιο,  όσο και το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Ας σταματήσουν κάποιοι να κυνηγάνε《 σαν το σκύλο την ουρά τους》 !!
Είναι γεγονός και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, τοσο στην σημερινή κυβέρνηση οσο και στην περιφέρειακη αρχή, πως έχουν βοηθήσει,  με χρήματα και αποφάσεις την σημερινή δημοτική αρχή και τον τόπο που όλοι ζούμε.
Επιδεικνύοντας διαφορετική αντίληψη από προηγούμενους κυβερνώντες και αρχές !! Ξεκαθαρίζω πως δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε εμπλοκή  του ονόματός μου σε υπόγειους πολέμους και διαδρομές,  μιας και έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου !!