Νίκη και καλή εμφάνιση με Ζάκυνθο (2-0)

Την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα – σε επίσημα και φιλικά – πραγματοποίησε σήμερα ο Παναιγιάλειος κόντρα στη Ζάκυνθο, ομάδα που μετέχει στο βόρειο όμιλο της FootballLeague. Παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι 2-0 των νησιωτών, με τον Μουράτ Σεροπιάν να χρησιμοποιεί συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα δύο τελευταία – χρονικά – αποκτήματα, τον Ουρτάδο και τον Μίλιεβιτς, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ιδιαίτερα ο νεαρός Ελληνοσέρβος, που χειροκροτήθηκε θερμά και με το «καλημέρα» έδειξε να κερδίζει το δύσκολο και (απαιτητικό) φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας (έστω τους λιγοστούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο). Ήταν μάλιστα ο δημιουργός και των δύο τερμάτων, ενώ να σημειώσουμε ότι αποχώρησε στο 72΄ τραυματίας από μαρκάρισμα αντιπάλου (από ό,τι φάνηκε, όχι σοβαρά). Στο 7΄ έπαιξε με ιδανικό τρόπο το 1-2 με τον Πόνσε και ο Αργεντινός μέσος με βολίδα λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Και στο 55΄ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ξεπέρασε με ωραίο τρόπο τον αντίπαλό του και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σεχολάρι που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, με πιο χαρακτηριστικές εκείνες με τους Σκαρτσίλα στο 3΄(πλασέ άουτ), Πόνσε 44΄ (απέκρουσε ο Πολίτης), Σκαρτσίλα στο 49΄ (σουτ άουτ), Μίλιεβιτς στο 62΄ και στο 66΄ (στην πρώτη περίπτωση έσωσε ο Ξενοδόχοφ σε τετ α τετ και στη δεύτερη σούταρε άουτ ) και στο 74΄ με τον Βούλγαρο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει το σουτ του Σεχολάρι.

Η Ζάκυνθος απείλησε στο 1ο μόλις λεπτό με τον Σταυριανό να σώζει σε τετ α τετ με τον Λέκκα, με τον τερματοφύλακα του ΠΓΣ να δηλώνει παρών και σε δύο μακρινά σουτ του Βαρέλα (11΄, 22΄), ενώ στο 76΄ ο Μπαλτιμάς έπεσε στα πόδια του Παπαδημητρίου αποκρούοντας σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός (46΄ Μπαλτιμάς), Σπίνουλας (77΄ Ρέλλας), Μπουτζίκος (46΄ Γκοτσούλιας), Τζημογιάννης (46΄ Ιωάννου), Τσατσαρής (66΄ Ζάμπα), Ουρτάδο (77΄ Παπαδόπουλος), Σταμογιάννος (85΄ Μπεκατώρος), Μίλιεβιτς (72΄ Ατματσίδης), Μπούνας (46΄ Σεχολάρι), Πόνσε (83΄Διαμαντόπουλος), Σκαρτσίλας (66΄ Μπουρλάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Φωτιάς, Μπουρδούβαλης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Βαρέλα, Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πιτταράς, Χατζησάββας, Καλυβωκάς, Οικονόμου, Ουντιαλίδης, Πέττας.