ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Νίκη και καλή εμφάνιση με Ζάκυνθο (2-0)

Νίκη και καλή εμφάνιση με  Ζάκυνθο (2-0)
XWhatsAppViber

Την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα – σε επίσημα και φιλικά – πραγματοποίησε σήμερα ο Παναιγιάλειος κόντρα στη Ζάκυνθο, ομάδα που μετέχει στο βόρειο όμιλο της FootballLeague. Παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι 2-0 των νησιωτών, με τον Μουράτ Σεροπιάν να χρησιμοποιεί συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα δύο τελευταία – χρονικά – αποκτήματα, τον Ουρτάδο και τον Μίλιεβιτς, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ιδιαίτερα ο νεαρός Ελληνοσέρβος, που χειροκροτήθηκε θερμά και με το «καλημέρα» έδειξε να κερδίζει το δύσκολο και (απαιτητικό) φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας (έστω τους λιγοστούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο). Ήταν μάλιστα ο δημιουργός και των δύο τερμάτων, ενώ να σημειώσουμε ότι αποχώρησε στο 72΄ τραυματίας από μαρκάρισμα αντιπάλου (από ό,τι φάνηκε, όχι σοβαρά). Στο 7΄ έπαιξε με ιδανικό τρόπο το 1-2 με τον Πόνσε και ο Αργεντινός μέσος με βολίδα λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Και στο 55΄ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ξεπέρασε με ωραίο τρόπο τον αντίπαλό του και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σεχολάρι που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, με πιο χαρακτηριστικές εκείνες με τους Σκαρτσίλα στο 3΄(πλασέ άουτ), Πόνσε 44΄ (απέκρουσε ο Πολίτης), Σκαρτσίλα στο 49΄ (σουτ άουτ), Μίλιεβιτς στο 62΄ και στο 66΄ (στην πρώτη περίπτωση έσωσε ο Ξενοδόχοφ σε τετ α τετ και στη δεύτερη σούταρε άουτ ) και στο 74΄ με τον Βούλγαρο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει το σουτ του Σεχολάρι.

Η Ζάκυνθος απείλησε στο 1ο μόλις λεπτό με τον Σταυριανό να σώζει σε τετ α τετ με τον Λέκκα, με τον τερματοφύλακα του ΠΓΣ να δηλώνει παρών και σε δύο μακρινά σουτ του Βαρέλα (11΄, 22΄), ενώ στο 76΄ ο Μπαλτιμάς έπεσε στα πόδια του Παπαδημητρίου αποκρούοντας σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός (46΄ Μπαλτιμάς), Σπίνουλας (77΄ Ρέλλας), Μπουτζίκος (46΄ Γκοτσούλιας), Τζημογιάννης (46΄ Ιωάννου), Τσατσαρής (66΄ Ζάμπα), Ουρτάδο (77΄ Παπαδόπουλος), Σταμογιάννος (85΄ Μπεκατώρος), Μίλιεβιτς (72΄ Ατματσίδης), Μπούνας (46΄ Σεχολάρι), Πόνσε (83΄Διαμαντόπουλος), Σκαρτσίλας (66΄ Μπουρλάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Φωτιάς, Μπουρδούβαλης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Βαρέλα, Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πιτταράς, Χατζησάββας, Καλυβωκάς, Οικονόμου, Ουντιαλίδης, Πέττας.

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2
AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer