Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου ο Γιώργος Γκιώνης

Μετά την τελετή θεµελίωσης στο νέο κτήριο του ΕΚΑΜΕ πριν λίγες ηµέρες, την π. Κυριακή 25/7/21 πραγµατοποιήθηκαν οι εκλογές στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης. Ταυτόχρονα πραγµατοποιήθηκε και ο διοικητικός και οικονοµικός απολογισµός του Κέντροu.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής  ήταν ο πρόεδρος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, ο οποίος πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.

Πρώτος  αναδείχτηκε ο Γιώργος Γκιώνης µε 31 ψήφους και δεύτερη η Μαρία Αλεξανδροπούλου µε 30 ψήφους που ισοψήφισε µε τον Παναγόπουλο Ιωάννη. Ακολουθούν Σακελλαρίου Βασιλική 26 ψ., Στεφανίδης Θεόδωρος 25 ψ., Κούσκουρη Βασιλική 24ψ.,Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος 21 ψ.

Ο πρώτος σε ψήφους Γιώργος Γκιώνης την Τρίτη 27/7/2021 στις 7 µ.µ. συγκάλεσε το συµβούλιο προκειµένου να συσταθεί σε σώµα. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο κ. Γκιώνης επί δύο τριετίες ήταν µέλος του συµβουλίου.

Για τη θέση του Προέδρου οι υποψηφιότητες ήταν δύο: του κ. Γκιώνη και του απερχόµενου Προέδρου κ. Στεφανίδη, µε τον πρώτο να λαµβάνει πέντε ψήφους και το δεύτερο καµία ψήφο. 

Το νέο διοικητικό συµβούλιο που προέκυψε είναι το εξής: Πρόεδρος: Γιώργος Γκιώνης, Αντιπρόεδρος: Μαρία Αλεξανδροπούλου, Γραµµατέας: Βάσω Κούσκουρη, Ταµίας: Γιάννης Παναγόπουλος και Μέλη: Κούλα Σακελλαρίου, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και Θεόδωρος Στεφανίδης.

Στον τ. Πρόεδρο κ. Στεφανίδη προτάθηκε να αναλάβει τη θέση του Γραµµατέα και να είναι ο υπεύθυνος για την πορεία των εργασιών στο νέο κτήριο που διαµορφώνεται, αλλά δεν δέχτηκε. Ο κ. Στεφανίδης όμως χθες δήλωσε την παραίτησή του και τη θέση του αναλαμβάνει η κ. Αγλαΐα Σαλαμούρα.

΄Ετσι το νέο Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ Αιγίου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Γκιώνης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος : Αλεξανδροπούλου Μαρία

Γ.Γραμματέας: Κούσκουρη Βασιλική

Ταμίας: Παναγόπουλος Ιωάννης

Μέλη: Σακελλαρίου Βασιλική

Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος

Σαλαμούρα Αγλαΐα

 

Ο “Τ.” και το “aigialeia24.gr” επικοινώνησαν µε τον νέο Πρόεδρο κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος ανέφερε:

“Ευχαριστώ τα µέλη που µε ψήφισαν. Το ΕΚΑΜΕ Αιγίου είναι µια µεγάλη οικογένεια και µε ενότητα και αγάπη για τα παιδιά µας θα πορευτούµε. Οι θέσεις και τα αξιώµατα δεν µου λένε κάτι. Αυτό που µε ενδιαφέρει είναι τα παιδιά µας και θα αγωνιστώ µε όλες µου τις δυνάµεις µαζί µε τα µέλη  του συµβουλίου για να πετύχουµε ό,τι καλύτερο µπορούµε”.