Νέα χρονιά για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγίου!!!

Με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού ξεκίνησε η Προσκοπική χρονιά για τα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου (Εργ. Κατοικίες Αγίων Αποστόλων-Πίσω από το ΕΠΑΛ). Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη πατήρ Ιωακείμ Βενιανάκη ο οποίος τόνισε την αξία της προσκοπικής παιδαγωγικής μεθόδου και ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά σε όλους. Μετά το πέρας του Αγιασμού παρουσιάστηκαν οι Ενήλικοι Εθελοντές των τμημάτων καθώς και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης. Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Βοηθός Περιφερειακού Εφόρου Δυτικής Πελοποννήσου κ Μαραγκάκος Φάνης, η Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Δυτικής Πελοποννήσου κ.Μπετιχαβά Ελένη, γονείς, φίλοι καθώς και πολλά νέα μέλη που ήρθαν για να ενταχθούν στην προσκοπική παρέα.

Λίγο Αργότερα παιδικά χαμόγελα φώτισαν το χώρο, με αφορμή την παρουσίαση που ακολούθησε, με δράσεις από την χρονιά που πέρασε. Μια χρονιά, γεμάτη δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, Υπαίθριας ζωής και φυσικά με εικόνες από τις Θερινές Κατασκηνώσεις των Τμημάτων.

Δραστηριότητες των μελών του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου μπορείτε να βρείτε και στο group 2o ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΓΙΟΥ  στο facebook

Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται και μπορείτε να συμμετάσχετε στις δράσεις του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου ως εξής:

Αγέλη λυκοπούλων (7-11 ετών, Β’ έως Ε’Δημοτικού) Σάββατο 5:30μμ -7:00μμ
Ομάδα Προσκόπων (11-15 ετών, ΣΤ’Δημοτικού-Γ’ Γυμνασίου) Σάββατο 5:00μμ-7:00μμ
Κοινότητα Ανιχνευτών (15-18 ετών Τάξεις Λυκείου) Κυριακή 6:00μμ- ορίζεται από τα παιδιά

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6976083054-2691027738 και 6976099204