Νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ευχαρίστως ανακοινώνει ότι ανέβηκε στο διαδίκτυο η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της. Πρόκειται για τον ιστότοπο: www.imkalaig.com, ο οποίος συγκεντρώνει χρήσιμες πληροφορίες για όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, που εποπτεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Η νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη,  περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χρήσιμα στοιχεία, που αφορούν στα ιστορικά δεδομένα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στην πλούσια εκκλησιαστική της παράδοση, στην διοικητική δομή της και σε ο,τι άλλο σχετίζεται με την διαχρονική της πορεία, υπόσταση και προσφορά. Επίσης παρουσιάζει την Μαρτυρία της ταπεινής διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας και αποτελεί την φωνή της καθώς μας προσφέρει βήμα επικοινωνίας, μορφώσεως, ενημερώσεως.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας στον διαδικτυακό χαιρετισμό του απευθύνει πρόσκληση για επίσκεψη και περιήγηση στον ηλεκτρονικό μας οίκο επισημαίνοντας ότι «πλην των άλλων, μας παρέχει, κυρίως, την δυνατότητα να μετέχουμε της ορθόδοξης Θεολογίας μας, να μοιραζόμαστε –με όσους επιθυμούν- τα μηνύματα του Ευγγελίου, τον ζώντα λόγο του Χριστού, να μελετάμε τα Πατερικά κείμενα, αλλά και να καταθέτουμε με ευλάβεια και εκκλησιαστική ακρίβεια την αγωνία και τις θέσεις μας για όλα τα ζωτικά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και κυρίως τους νέους μας».

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνέχεια με δελτία τύπου, που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη καθώς, επίσης, με ανακοινώσεις και ιστορικά στοιχεία για την μητροπολιτική περιφέρεια. Τον νέο ιστότοπο, που ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος και να αποκτήσει ικανή επισκεψιμότητα, μπορεί από σήμερα, 9/3/2022, να αναζητήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρον