Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: “Ριζικά αντίθετοι με την κατάθεση νομοσχεδίου ιδιωτικοποίησης κοινωνικών αγαθών”

-“Λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η κυβέρνηση της ΝΔ, έθεσε σε fast track διαβούλευση, νομοσχέδιο που αφορά την διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναθέτοντάς της, επί της ουσίας, την εποπτεία των υπηρεσιών ύδρευσης, άρδευσης και επεξεργασίας αστικών απορριμμάτων”, αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.)  Γιώργος Κουβαράς. 
-“Με το νομοσχέδιο αυτό, που θα έρθει για ψήφιση στην βουλή το επόμενο διάστημα, επιχειρείται η παράδοση νευραλγικών τομέων του δημοσίου στην ιδιωτική πρωτοβουλία που με την σειρά της θα μεταφέρει μεγάλα κόστη στις πλάτες των δημοτών.
Στην Αιγιαλεία ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ιδιωτική εμπλοκή σε σημαντικούς τομείς του Δήμου καθώς τα τελευταία χρόνια δαπανούμε τεράστια ποσά στην μεταφορά απορριμμάτων.
Είμαστε ριζικά αντίθετοι με την κατάθεση του συγκεκριμένου νομοσχέδιου στη Βουλή και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις οι υπηρεσίες της ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και διαχείρισης απορριμμάτων να παραμείνουν στην διαχείριση του Δήμου και να λειτουργούν με άρτιο τρόπο στην υπηρεσία του πολίτη.
Καλούμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου μας να πάρουν θέση απέναντι σε αυτό το νομοσχέδιο και να καταδικάσουν την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση κοινωνικών αγαθών”, τονίζει ο κ. Κουβαράς