Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. για Μητροπόλεως: “Αποφάσεις του ποδαριού από ανθρώπους μη σχετικούς με το συγκεκριμένο αντικείμενο!”

Η κωμική και συνάμα επικίνδυνη περίπτωση της οδού Μητροπόλεως είναι δημιούργημα του δημάρχου και του επιτελείου του, που ξαφνικά πίστεψαν ότι απέκτησαν γνώσεις και ικανότητες συγκοινωνιολόγων ,πολεοδόμων κ.α.
Η πολύπαθη Μητροπόλεως μετά τα αντιαισθητικά και καθόλου λειτουργικά κολονάκια, πέρασε σε φάση μερικής πεζοδρόμησης!
Κόβοντας τον βασικότερο δρόμο στη μέση οι φωστήρες της δημοτικής αρχής θα δημιουργήσουν κομφούζιο στην υποχρεωτική πορεία των οδηγών σε μικρούς και στενούς δρόμους .Παράλληλα τα κολονάκια θα αφαιρεθούν από ένα τμήμα της οδού.
Οι ίδιοι ακριβώς το παρουσίασαν σαν σημαντική ιδέα όταν τα έβαλαν και τώρα τα ξηλώνουν!
Δηλαδή αποφάσεις του ποδαριού από ανθρώπους μη σχετικούς με το συγκεκριμένο αντικείμενο και με πολλές ενστάσεις για την σχέση τους με την αισθητική.
Αντί συγκεκριμένης πρότασης ενταγμένης σε κυκλοφοριακή μελέτη από ειδικούς,αυτοσχεδιασμοί από μη ειδικούς ,αλλά ειδικούς να δημιουργούν προβλήματα αντί να λύνουν και να ασχημονούν σε μια όμορφη πόλη που χωλαίνει όμως στον τομέα της ρυμοτομίας και δεν έχει περιθώρια για πειράματα.
Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
Αυτά τα κωμικά είναι απλώς άστοχες ενέργειες μιας δημοτικής αρχής που παραπαίει γενικώς ή υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες;
Αν ο κ. δήμαρχος δεν συζήτησε με τους δημότες του ως όφειλε πριν πάρει αυτές τις αποφάσεις είναι καιρός να ακούσει τώρα τη γνώμη τους για το αποτέλεσμα αυτού του “μεγαλόπνοου” σχεδίου.