Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α: “Η ενίσχυση των αγροτών είναι επιτακτική ανάγκη για την επιβίωσή τους  και την οικονομία της χώρας”

“Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.ΣΤ.Α  είναι πάντα στο πλευρό των αγροτών που δοκιμάζονται εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων του μνημονιακού τόξου και της ΕΕ.”, τονίζει η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ του Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου και αναφέρει:

– “Έχει υποστηρίξει τα αιτήματά τους  εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου με αγωνιστικό τρόπο.

Για την  μεταφορά της άρδευσης στην Δ.Ε.Υ.Α  που εκτόξευσε τα τιμολόγια μέχρι και 500% εξανεμίζοντας  το αγροτικό εισόδημα , έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του θέματος .

Για το ζήτημα  αυτό είχε αποφασιστική συμβολή στην συγκρότηση  δημοτικού συμβουλίου μαζί με άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης αφού η δημοτική αρχή αρνήθηκε  κατι τέτοιο αν και ο νόμος το προέβλεπε .

Ακολούθησαν περιοδείες  και συγκεντρώσεις με τους  κατοίκους της Αιγιάλειας για την άρδευση,σταφιδικό  και άλλα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Στις πρόσφατες κινητοποιήσεις είχε παρουσία με στελέχη της παράταξης  κυρίως αυτών που δραστηριοποιούνται στα αγροτικά ζητήματα

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η πολιτική της κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες.

Εδώ και μήνες οι αγρότες της Αιγιάλεια αντιμετωπίζουν τεραστιες δυσκολίες.

Οι λυσεις που παρουσιάστηκαν για τη σταφιδα κενό γράμμα.

Αυτός ο ήδη φτωχοποιημένος πληθυσμός είναι που αντιμετωπίζει και το κύμα ακρίβειας.

Η κατάρρευση της τοπικής οικονομίας αφου  οι τιμές στα αγροτικα προιοντα δεν καλύπτουν το κόστος παραγωγής και δεν  διασφαλίζουν ενα εισόδημα επιβίωσης.

Η παράταξη  Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α στηρίζει και είναι πάντα δίπλα στους αγώνες των αγροτων για επιβίωση”.