Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους “4” του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει “τρελάνει” τους Έλληνες και όλο τον κόσμο. Ο σπουδαίος τενίστας νίκησε και τον Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του Australian Open. Περιμένει Ναδάλ ή Τιαφό (22/1, 11:30 Eurosport 1) στην επόμενη φάση.

Ό,τι και να γράψει κανείς γι’ αυτόν τον αθληταρά, είναι πολύ λίγο. Οι λέξεις φαντάζουν φτωχές μπροστά σε αυτό που έχει πετύχει και τα καλύτερα είναι μπροστά του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει “τρελάνει” τους Έλληνες και όλο τον κόσμο με τις εμφανίσεις του στο Australian Open.

Ο 20χρονος τενίστας νίκησε και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ναδάλ ή Τιαφό (22/1, 11:30 Eurosport 1) στην επόμενη φάση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την μυθική πρόκριση επί του “βασιλιά” Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του παγκόσμιου τένις. Ανώτερος στις κρίσιμες στιγμές από τον Ισπανό αντίπαλό του, κατάφερε να τον πετάξει εκτός και να προκριθεί στα ημιτελικά του Open της Αυστραλίας, επικρατώντας με 7-5, 4-6, 6-4, 7(2)-6.

Ο Τσιτσιπάς κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, βρίσκεται στο πικ της φόρμας του και ονειρεύεται να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Μπορεί και έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Ακόμα και αν δεν γίνει όμως, έχει βάλει τις “βάσεις” για μοναδικά επιτεύγματα στη συνέχεια της καριέρας του. Και ακόμα είναι μόνο η αρχή…

https://www.sport24.gr/Sports/Tennis/mythikos-tsitsipas-prokrithhke-stoys-4-toy-aystralianou-open.5419613.html