«Μοίρασαν» αγάπη, κέρδισαν το χειροκρότημα!

ΙΣΟΠΑΛΟ (2-2) ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΙΑΓΙΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΚ

 

pgs_aek_1Την ευκαιρία να ξανασμίξουν και να παίξουν και πάλι ποδόσφαιρο είχαν αρκετοί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου, που σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τής ιστορικής ΑΕΚ. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου), με το κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Λίγο πριν τη σέντρα, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Αιγίου Θόδωρος Στεφανίδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τους εθελοντές αλλά και όλα τα παιδιά εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού πρώτα πρόσφεραν ανθοδέσμες στους βετεράνους και των δύο ομάδων έβγαλαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Σύλλογος των Παλαιμάχων της «Μαύρης Θύελλας» απένειμε τιμητική πλακέτα σε τέσσερις ανθρώπους της ΑΕΚ. Το πρώτο βραβείο ανήκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς (δεν παρέστη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) για την συλλογική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις και για τους Μιχάλη Σιμιγδαλά, Νίκο Σταθόπουλο και Χρήστο Αντωνόπουλο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που στο παρελθόν φόρεσαν και τη μελανόλευκη φανέλα.

Για την ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2 παίζοντας 30 λεπτά το κάθε ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννάκης, Κατσαρός, Λελούδας, Λουκάτος, Μακρυγιάννης, Ρόρος, Καραπίτσος, Κιντής (Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Μπαβιώλης, Παπαχριστόπουλος, Ανωγιάτης, Πλέσσας, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρόπουλος, Διαβάτης, Παλαιολογόπουλος Γιάννης, Μητρόπουλος, Παλαιολογόπουλος Γιώργος, Ζωγραφάς και οι δύο γυναίκες της παρέας Μπαστογιάννη και Αναγνωστοπούλου)

ΑΕΚ: Σεραφείδης, Σοφιανίτης, Τόσκας, Καραγκιοζόπουλος, Λαγινάς, Βλαντής, Πυθαρούλης, Στυλιανόπουλος, Μουσουρης, Γεωργιάδης, Ατματζίδης (Αναπληρωματικοί: Νικολαΐδης Κώστας, Σαρκίρης, Αγγελόπουλος, Χατζηκυμαντάρης, ενώ παρόντες στον πάγκο ήταν οι Σταματιάδης, Κωνσταντινίδης, Σεβαστόπουλος, Τσαχουρίδης, Σταθόπουλος, Βουδούρης, Ράπτης).