Μικροεπεισόδια και ένταση στη συγκέντρωση στο μπλόκο των αγροτών

Μετά το συλλαλητήριο στην πλατεία Αγίας Λαύρας, σύσσωμοι οι Αιγιαλείς με τρακτέρ, αυτοκίνητα και μηχανάκια κατευθύνθηκαν στο μπλόκο των αγροτών στη Ν.Ε.Ο. στο ύψος του Αιγίου στα βενζινάδικα.

Η οργή του κόσμου έντονη και ο παλμός δυνατός όσο ποτέ. Η ιστορική πόλη του Αιγίου, όπου έχει δώσει μεγάλους αγώνες,  σήμερα βροντοφώναξε το μεγάλο  “ΟΧΙ” στα κυβερνητικά μέτρα και στο νομοσχέδιο “έκτρωμα” που πλήττει την ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Λαύρας, σύσσωμοι όλοι οι φορείς κατευθύνθηκαν στο μπλόκο των αγροτών, όπου δυστυχώς μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου “Μπακόπουλος – Ντρίνιας” δεν επέτρεψαν  στους φορείς της πόλης να εκφραστούν και να ακουστούν οι απόψεις τους από το μικρόφωνο που είχε στηθεί.

Ακολούθησε ένταση και δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια, αλλά ευτυχώς τα πνεύματα κατευνάστηκαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η ακραία πολιτική κάποιων στο μπλόκο, που αν μη τι άλλο, δεν χωρούσαν στη σημερινή μέρα, μιας και ο παλμός ήταν δυνατός και ενωτικός, αμαύρωσε τη δυναμική συγκέντρωση και υποβάθμισε το σκοπό της.

Με λίγα λόγια, οι φορείς δεν έγιναν δεκτοί από τον “Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου” και έτσι αναγκάστηκαν να στήσουν λίγα μέτρα πιο κάτω δικό τους μικρόφωνο για να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Το παρόν έδωσε και η “Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών Αιγιαλείας” που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον “Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου” και τάσσεται μαζί με τους φορείς της Αιγιάλειας.

Όλοι καταδίκασαν τη στάση του “Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου”, μιας και στη σημερινή συγκέντρωση, δεν χωρούσαν κόμματα και πολιτικές, αλλά η κοινή πορεία για τον αγώνα διεκδίκησης μιας καλύτερης και αξιοπρεπέστερης ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Απόψε στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει το Συντονιστικό ΄Οργανο στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού η συνέχιση του αγώνα.

Η Νέα Εθνική Οδός  θα ξανακλείσει το απόγευμα 7-10.