“Τα υλικά για μια επιτυχημένη φιλία”: Ενδιαφέρουσα δράση από την ομάδα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” στο Αίγιο

«Το να περπατάς με ένα φίλο στο σκοτάδι είναι καλύτερο από το να περπατάς μόνος στο φως» …Helen Keller, Αμερικανίδα Συγγραφέας

 Αλήθεια, πόσο σημαντική είναι η φιλία για τα παιδιά και πως αντιλαμβάνονται την έννοιά της; Πόσα μοιράζονται με τους φίλους τους και ποια είναι η ιδανική συνταγή της φιλίας για αυτά;

Οι εθελοντές της ομάδας πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου, του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, καλούμε τους μικρούς μας φίλους την Τετάρτη, 11/11/2015 από τις 5:30 έως και τις 7:00 το απόγευμα στο Στέκι μας (πλησίον Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονα Αιγίου) για να ανακαλύψουμε μαζί τα υλικά για μια επιτυχημένη φιλία.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού (τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κ. Πηνελόπη Κεπενού (τηλ. 6973343956) το αργότερο έως και το απόγευμα της Τρίτης 10/11/2015(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι το χαμόγελο και τα μυστικά σας για να γράψουμε μαζί την πιο επιτυχημένη συνταγή για την φιλία!

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!