Με ψηφοδέλτιο νίκης στις εκλογές η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» της Βασιλικής Ψυχράμη

«Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά από τους ενεργούς πολίτες, που στρατεύονται στο πλευρό μου για να κάνουμε πράξη την Ποιοτική Αιγιάλεια. Είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, με το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στον Δήμο Αιγιαλείας. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, εμπειρίας και ανανέωσης που μας καθιστά έτοιμους να υλοποιήσουμε τα όσα οραματιζόμαστε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου, στο Πρωτοδικείο Αιγίου.

Η κ. Ψυχράμη κατέφθασε στο Πρωτοδικείο στην προκαθορισμένη ώρα, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και βέβαια το νομικό τμήμα του συνδυασμού της. Κατέθεσε επιτυχώς τον πλήρη φάκελο με τα ονόματα και τα σχετικά έγγραφα όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νικηφόρας πορείας προς την κάλπη.

Αμέσως μετά την υποβολή του συνδυασμού, η υποψήφια Δήμαρχος έκανε την εξής δήλωση: «Καταθέσαμε σήμερα το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», το οποίο στελεχώνεται από άξιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, 50 τον αριθμό για το κεντρικό ψηφοδέλτιο και πληροί την ποσόστωση 40% μεταξύ των δύο φύλων. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από στελέχη ικανά που έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Καλούμε τους δημότες να μας εμπιστευτούν ώστε να αφοσιωθούμε απόλυτα στην διοίκηση του δήμου. Όλοι μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με γνώμονα το καλό της Αιγιάλειας. Όλοι μαζί θα δώσουμε μάχη για έναν δήμο σύγχρονο, έναν δήμο -πρότυπο που θα σέβεται τον δημότη. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη την Ποιοτική Αιγιάλεια. Να κάνουμε την Αιγιάλεια… αρχόντισσα. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο, έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό. Στις 26 θα νικήσει η Αιγιάλεια!».