Με μετάλλια επέστρεψε ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» από τον αγώνα IPSC Level II που έγινε στην Πάτρα

Στην Πάτρα διεξήχθη ο αγώνας σκοποβολής την Κυριακή 25 Μαΐου που τον συνδιοργάνωσαν 5 σύλλογοι από την Πάτρα,  τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο και το Αίγιο όπου συμμετείχε ο Αθλητικός Σκοπευτικός ΄Ομιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”.

Με 47 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες όπλων, ο αγώνας ξεκίνησε στις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε με τις απονομές μεταλλίων στους νικητές λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαΐου.

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας αφού τα στάδια που περιελάμβανε ήταν έξι σε αριθμό και είχαν ποικίλο βαθμό δυσκολίας. Τόσο οι έμπειροι όσο και οι νέοι σκοπευτές απόλαυσαν έναν αγώνα καλά οργανωμένο με γρήγορη ροή και χωρίς προβλήματα.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» επέστρεψε με τρία μετάλλια. Δύο χάλκινα και ένα χρυσό. Χάλκινα μετάλλια πήραν στην κατηγορία Production Ladies η Ελένη Ραμπαβίλα και στην κατηγορία Standard Senior o Γιώργος Γιαννακόπουλος, ενώ χρυσό στην κατηγορία Classic πήρε ο Σταύρος Σταυρίδης.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του ομίλου είναι το Σάββατο 6 Ιουνίου με αγώνα πιστολιού σταθερού στόχου Γ κατηγορίας και την Κυριακή 21 Ιουνίου αγώνα IPSC Level I.