«Μελανόλευκο»… ταξίδι «γεύσεων και μυρωδιών» ανά την Ελλάδα!

Τον καλύτερο πρεσβευτή τής Αιγιάλειας αποτελεί ο Παναιγιάλειος, αφού, εκτός από το να διαπρέπει μέσα στα γήπεδα προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες, προβάλλει και τα προϊόντα της! Εδώ και πέντε χρόνια η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει καθιερώσει την προσφορά ενός δώρου στους φιλοξενούμενους, και συγκεκριμένα στις αντίπαλες αποστολές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους Τύπου.

Πρόκειται για μία καλαίσθητη συσκευασία, που αποτελείται από μια χάρτινη σακούλα με το έμβλημα της ομάδας και η οποία περιλαμβάνει ένα φυλλάδιο με σύντομη αναφορά στην ιστορία τού Αιγίου και της «Μαύρης Θύελλας» αλλά και προϊόντα από τη «μάνα Αιγιώτισσα» γη, όπως λάδι, κρασί, ούζο, σταφίδα, ελιές και ροδοζάχαρη.

Η κίνηση αυτή, όπως είναι φυσικό, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε ομάδες, διαιτητές και δημοσιογράφους, που φεύγουν από το Αίγιο έχοντας στις… αποσκευές τους «γεύσεις και μυρωδιές» από τη φιλόξενη Αιγιάλεια!

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να ευχαριστήσει τις κάτωθι επιχειρήσεις που προσφέρουν τα προϊόντα τους, προκειμένου η περιοχή μας να… ταξιδέψει μέσω αυτών σε όλη την Ελλάδα: Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ – Ι.Κ. Αναστασόπουλος & υιός ΟΕ, Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών (ΠΕΣ), Τρίψας ΑΕ, Οινοφόρος, Γ. Παναγόπουλος &ΣΙΑ ΟΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η πρωτοβουλία αποτέλεσε ιδέα τού σημερινού Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη Οικονομόπουλου, το περιεχόμενο του φυλλαδίου ανέλαβε ο φιλόλογος Κώστας Κλάγκος, ο σχεδιασμός και η εκτύπωση του φυλλαδίου ανήκει στο Χρήστο Μαυρόγιαννη, ενώ την επιμέλεια της φετινής «δημιουργίας» είχε ο Μάριος Βαλαβάνης.