Μαρίνος Σκανδάμης : Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Αίγιο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση, του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, Μαρίνου Σκανδάμη στο καφέ «Βοστίτσα» στο Αίγιο. Απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, που δεν μπόρεσε να χωρέσει στην κατάμεστη αίθουσα, ο υποψήφιος βουλευτής έθεσε το διακύβευμα των εκλογών, που είναι η πολιτική μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις της προόδου που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και της συντήρησης, δηλαδή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επιλογές της ΝΔ που ευνόησαν την τελευταία τετραετία μόνο    μεγάλα συμφέροντα, ενώ ανέπτυξε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ενεργειακή δημοκρατία, την καταπολέμηση της ακρίβειας, την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους με επαναφορά του νόμου της κυβέρνησης Παπανδρέου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αλλά και με την προστασία των εμπόρων και της αγροτικής περιουσίας.

Ο Μαρίνος Σκανδάμης δεν απέφυγε την σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα θέματα της δικαιοσύνης, του τύπου και των δημοσκοπικών εταιρειών και την εξίσου σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο και για την καραμανλική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αχαιός πολιτικός, που είναι δημότης Αιγιάλειας αναφέρθηκε στην υποβάθμιση του τόπου από τη ΝΔ που δημιούργησε το σταφιδικό ζήτημα, καθήλωσε την ΕΒΟ, έκλεισε το ΤΕΙ και για όλα τα σχετικά θέματα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι εκτός από την κυβέρνηση και τους βουλευτές της ΝΔ, τεράστια ευθύνη φέρει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μάλιστα ο Μαρίνος Σκνδάμης κατέθεσε και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της Αιγιάλειας.

Τέλος, αφού με συγκινητικό τρόπο ευχαρίστησε όλους τους παρόντες, τους κάλεσε για την μάχη της 21ης Μαΐου, ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι ισχυρό, ως η μόνη δύναμη πραγματικής αλλαγής.