Μαρία Σταυροπούλου: «Η ψήφιση μη νόμιμου προϋπολογισμού στρέφεται κατά των δημοτών και έχει σκοπό να ακυρώσει τη λειτουργία του Δήμου»

Aπό την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μαρία Σταυροπούλου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 -“Με λύπη μας παρακολουθήσαμε και φέτος παρατάξεις της αντιπολίτευσης και δημοτικούς συμβούλους να υπερψηφίζουν πρόταση προϋπολογισμού για το έτος 2023 που στερείται νομιμότητας, εκτός των ορίων που θέτουν οι κείμενες διατάξεις, την ίδια ώρα μάλιστα που εκφράζουν ποικιλοτρόπως πως απαιτούν να τηρείται κατά γράμμα η νομιμότητα.

Με αυτή τους τη στάση, αποδεικνύουν περίτρανα ότι προτάσσουν τις αντιπολιτευτικές προσωπικές τους επιδιώξεις και φιλοδοξίες αδιαφορώντας για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, την παροχή υπηρεσιών και αγαθών στους δημότες, την ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι δημότες, μετά από αυτή την εξέλιξη, δυστυχώς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για στασιμότητα σε πληρωμές και έργα, για την οποία υπεύθυνοι είναι όσοι έσπευσαν να ψηφίσουν εν γνώσει τους ένα μη σύννομο προϋπολογισμό.

Παρά την προσπάθεια που καταβάλουν οι φωνές του παρελθόντος να σύρουν και να διασύρουν το Δήμο μας, εμείς εργαζόμαστε και θα εργαστούμε με στόχο να συνεχισθεί χωρίς οπισθοδρομήσεις το έργο των τελευταίων ετών.

Με γνώμονα το κοινό καλό εμείς θα συμπορευτούμε με τους δημότες που προσπαθούν να διώξουν τις εικόνες με τα βουνά των σκουπιδιών, τους απαξιωμένους κοινόχρηστους χώρους και το σκοτάδι της καμένης λάμπας. Τους δημότες που κλείνουν τα αυτιά τους στην οχλαγωγία της στείρας αντιπολίτευσης. Που βλέπουν ότι η εικόνα του Δήμου μας άλλαξε και προοδευτικά, παρά τα προσκόμματα της στείρας αντιπολίτευσης, μπαίνουν τα θεμέλια της ανάπτυξης. Της ανάπτυξης που δικαιούμαστε και για την οποία η δημοτική αρχή δίνει καθημερινά αγώνα”.