Μανιάτης | Κάναμε μια υπερπροσπάθεια

«Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα ήταν ο ήρωας της βραδιάς»

Η ατυχία, αλλά και η καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, ήταν αυτά που στοίχισαν τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στους «16» του Μουντιάλ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.Ο έλληνας μέσος τόνισε πως οι διεθνείς έκαναν μία υπερπροσπάθεια, ενώ πιστεύει πως ο κόσμος θα πρέπει να έχει μείνει ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Πραγματικά κάναμε μια υπερπροσπάθεια. Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά δυστυχώς μας έλειψε το δεύτερο γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες , αλλά ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα ήταν ο ήρωας της βραδιάς. Δυστυχώς δεν σκοράραμε και πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί θέλει τύχη. Ήμασταν άτυχοι και δεν προκριθήκαμε για ένα χαμένο πέναλτι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης και πρόσθεσε:

«Το θετικό από όλη τη διοργάνωση που ήταν και το πιο όμορφο, ότι βγήκε ο κόσμος στο δρόμο για να πανηγυρίσει. Δώσαμε λίγη χαρά στους Έλληνες. Φυσικά και θέλαμε να δώσουμε και σήμερα αυτό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα. Αλλά, δυστυχώς δεν καταφέραμε».

Πηγή: sport-fm.gr