“Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο” – Μέχρι 5 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τη νέα πορεία της Ν.Δ. στην Αχαΐα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΝΑΒΗ ΟΙ 30 ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ

«Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο Κινητοποιούμαι – Συμμετέχω» , είναι το κεντρικό σύνθημα της αφετηρίας για τη νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής Περιφέρειας Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης υλοποιώντας μια ακόμη από τις δεσμεύσεις του ανακοίνωσε χθες (σ.σ. Δευτέρα) τους τριάντα τομείς δράσης όπου καλούνται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις του τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας από ολόκληρη την Αχαΐα. Οι τριάντα τομείς δράσεις είναι : Στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας , Εκλογικής ετοιμότητας , Εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα , Τοπικής αυτοδιοίκησης , Παραγωγικών & επιστημονικών φορέων , Οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων , Υγείας , Παιδείας , Οικολογίας – περιβάλλοντος & ενέργειας , Ναυτιλίας , Μεταφορών , Αθλητισμού , Ανάπτυξης & ευρωπαϊκών προγραμμάτων , Προστασίας του πολίτη , Υποδομών , Οικονομίας , Δικαιοσύνης , Εθνικής άμυνας , Αγροτικής ανάπτυξης , Τουρισμού , Καινοτομίας & ψηφιακής πολιτικής , Γυναικών , Ενεργοποίησης & αξιοποίησης μελών , Υπαίθρου & περιφέρειας , Οργανωτικού & τοπικών οργανώσεων , Πολιτικής προστασίας , Διοικητικής μεταρρύθμισης , Πολιτισμού , Εκλογικών αντιπροσώπων , Κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν από σήμερα εισέρχονται είτε στο blog της ΔΕΕΠ (deepachaias.blogspot.com) είτε στη σελίδα στο Facebook και μέσω της ειδικής εφαρμογής να απαντούν ηλεκτρονικά ακόμα και από την τηλεφωνική τους συσκευή τον τομέα δράσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Μέχρι να λειτουργήσουν τα νέα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας τα στελέχη μπορούν να παραλαμβάνουν και να παραδίδουν σε έντυπη μορφή τη δήλωση συμμετοχής για τους τριάντα τομείς δράσης σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. Αχαΐας.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους 30 τομείς δράσης εκπνέει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα πρωτοβουλία εκτιμώντας ότι με το αμέριστο ενδιαφέρον και την ενεργή συμπαράσταση στελεχών και μελών από ολόκληρο το Νομό θα συγκροτηθούν οι 30 τομείς δράσης και θα ξεκινήσει η νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα για μια οργάνωση δυναμική και αποτελεσματική.

 

 Επισυνάπτεται σε print screen η ηλεκτρονική μορφή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των στελεχών στους 30 τομείς δράσης