Μία μοναδική διπλή βάπτιση για τα ξαδελφάκια, Νίκο και Νίκη – Γεωργία!

Δεν  πρόκειται για μία, αλλά για δύο βαπτίσεις, οι οποίες έγιναν ταυτόχρονα, με πρωταγωνιστές  δύο αγαπημένα ξαδελφάκια, το Νίκο και τη Νίκη – Γεωργία, που βαπτίστηκαν σήμερα 15 Αυγούστου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Πανόραμα Δήμου Συμπολιτείας.

Τα δύο παιδάκια, έλαβαν τα ξεχωριστά ονοματάκια τους, από τους παπούδες τους αντίστοιχα, μιας και οι γονείς του καθενός, ήθελαν να τιμήσουν τους δικούς τους γονείς, δίνοντας τα ονόματά τους και στα δικά τους παιδιά, δηλαδή στα εγγόνια τους.

Γονείς των νεοφώτιστων οι πετυχημένοι επιχειρηματίες της γνωστής οικογένειας “Κυριακόπουλοι”, που διατηρούν το Κοσμικό Κέντρο “Έσπερος” και το εστιατόριο “Μεϊντανάς” στο Πανόραμα, Θοδωρής Κυριακόπουλος και Σοφία Κυριακοπούλου,  οι οποίοι αποφάσισαν να είναι κοινή αυτή η τόσο σημαντική ημέρα για τις οικογένειές τους.

Ο Θοδωρής και η σύζυγός του Μαρία βάπτισαν το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους, δίνοντας στη μικρούλα το όνομα Νίκη – Γεωργία και η Σοφία και ο σύζυγός της Γιώργος Τσουμπός το δεύτερο αγοράκι τους δίνοντάς του το όνομα Νίκος.

Νονοί της μικρής Νίκης-Γεωργίας οι Βάσω Ανδρέου και Θοδωρής Μιχαλόπουλος και νονοί του μικρού Νίκου η Φωτεινή Ρούβαλη με το γιο της Αναστάση, όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις τα βαπτιστήριά τους με τις υπέροχες στυλιστικές επιλογές των νονών τους.

Πολλοί φίλοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό και πλημμύρισαν με ευχές  για καλοτυχία και υγεία για τους μικρούς νεοφώτιστους.

Ακολούθως, οι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στο γεύμα στο κέντρο “Έσπερος”, με πλούσια εδέσματα και τη γνωστή ποιότητα “Κυριακόπουλοι” που φημίζεται  εδώ και  χρόνια, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε με τους γονείς των μικρών, τους παππούδες και τις γιαγιάδες να διασκεδάζουν.

Τις όμορφες οικογενειακές στιγμές αποθανάτισε ο φακός του Γιώργου Κοσσιέρη.

Ο “ΤΥΠΟΣ της Αιγιάλειας” και το “aigialeia24.gr” εύχονται στους νεοφώτιστους ό,τι καλύτερο στη νέα τους ζωή, στους δε γονείς τους να είναι γεροί να τα καμαρώνουν.