Μήνυμα Βασιλικής Ψυχράμη για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

δυτικό κόσμο, ξέρετε, από αυτές που θαυμάζουμε στις συζητήσεις μας, που να μην διαμόρφωσε και σφυρηλάτησε ισχυρούς θεσμούς στο δύσκολο μονοπάτι της ανάπτυξης.

Και τι προϋποθέτουν οι ισχυροί θεσμοί; Προϋποθέτουν δικαιοσύνη, καθαρότητα, σεβασμό στα δημόσια αγαθά και τον άνθρωπο. Αυτά είναι τα πραγματικά επίδικα της εποχής. Χωρίς αυτά, η αλαζονεία και η εγγενής τάση του ανθρώπου να διαφθείρεται στην εξουσία, θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος συνεχώς.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να συνεισφέρει σε αυτά; Eπιβάλλεται!

Ο πυρήνας της κοινωνίας, ανοίγει σαν σπιράλ από τις τοπικές κοινωνίες, από τους δήμους.

Οι τοπικές κοινότητες εκκολάπτουν τις νέες γενιές. Τα πρότυπα διαμορφώνονται εκεί, στον πρώτο κοινωνικό ιστό που αντικρίζει ο άνθρωπος. Η πολιτική πρώτα και κύρια , διαμορφώνει συνειδήσεις. Εάν το πρόσημο είναι καθαρό, θα έρθει και η ανάπτυξη.

Η παράταξή μας, αυτό το συμπαγές κράμα έμπειρων και νέων ικανών ανθρώπων, με επικεφαλής και οδηγό τον Χρήστο Γούτο, έχει ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα. Γιατί η Αιγιάλεια της αποβιομηχάνησης, της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, της υποβάθμισης και της παρακμής, ξέρει από πού θα λάβει ώθηση. Από ανθρώπους που θα αντικαταστήσουν το «εγώ» με το «εμείς», που θα λειτουργήσουν για το κοινό καλό. Που θα κοιτάξουν στα μάτια τον συνάνθρωπο και θα προχωρήσουν μπροστά. Για την Αιγιάλεια, για τους γονείς και κυρίως για τα παιδιά μας που θέλουμε να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ.

Γι’ αυτό λοιπόν, την Κυριακή πάμε στην κάλπη και στηρίζουμε Χρήστο Γούτο.

Μαζί, μπορούμε.