Μέσω live streaming (και) ο αγώνας στην Καλλιθέα

Την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming έναν ακόμα αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας. Αυτή τη φορά ο Παναιγιάλειος δοκιμάζεται εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο «Γρ. Λαμπράκης», όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα τής Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Όπως την περασμένη Κυριακή, οπότε και μεταδόθηκε μέσω live streaming ο εντός έδρας αγώνας τού Παναιγιαλείου κόντρα στα Χανιά, έτσι και μεθαύριο θα μεταδοθεί με τον ίδιο τρόπο η εκτός έδρας αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τής ομάδας αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή, όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους δεν θα μπορείτε να βρεθείτε στο «Γρ. Λαμπράκης», θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε live τον αγώνα τής ομάδας μας, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV σας!

Ο τρόπος είναι απλός: Μπαίνετε στο site του συλλόγου (http://www.panaigialeios1927.gr) και κάνετε «κλικ» στην εφαρμογή «Πώς να δείτε live streaming». Από κει και πέρα θα ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε το ηλεκτρονικό σας «εισιτήριο» για να δείτε ζωντανά τον νέο αγώνα τού Παναιγιαλείου.

(Σημ.: Όποιος αγοράζει εισιτήριο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, στηρίζει οικονομικά κατά μεγάλο ποσοστό τον σύλλογο).