Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας: “Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται φωνή όλων μας”

Την 7η Απρίλη στα πλαίσια της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ στηρίζουμε τα αιτήματα των υγειονομικών,αγωνιζόμαστε για πραγματική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας ,για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαωμάτων των εργαζομένων και όλου του λαού.Αντιστεκόμαστε στην ανοσία που θέλουν να αποκτήσουμε απέναντι στην ανοχή των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται και στο μαζικό τρόμο μπροστά στο θάνατο και την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται φωνή όλων μας.Δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε¨

_Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών,νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών για πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων και όλων των μονάδων υγείας ,του ΕΚΑΒ,και του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»,ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

_Να δοθούν αμεσα επαρκείς ποσότητες μέσων προστασίας σε υγειονομικούς ,ασθενείς ,στο ΕΚΑΒ,στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

_Άνοιγμα όλων των ΜΕΘ.

-Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη τους στον κρατικό σχεδιασμό.

_Μέτρα προστασίας όλων των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς ,όλου του λαού,πρόσθετες άδειες με αποδοχές σε ευπαθείς ομάδες και εγκύους.

_Μέτρα στήριξης και κάλυψης εισοδήματος όλων των εργαζομένων ,αυτοαπασχολούμενων,ανέργων ,όσων έχασαν τη δουλειά τους ή δεν θα πιάσουν δουλειά το επόμενο διάστημα,π.χ στον τουριστικό κλάδο κλπ.

_Αναστολή πληρωμών σε δημόσιο ,τράπεζες,κατάργηση πλειστηριασμών και κατασχέσεων.Καμία διακοπή ρεύματος,νερού,τηλεφώνου.

Δεν αρκούν σήμερα τα λόγια συμπόνιας .Απαιτείται έμπρακτη ,αγωνιστική αλληλεγγύη .

ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΝ

 

ΚΟΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ