Κρούσμα covid-19 σε σχολική μονάδα της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας

Δυνάμει της υπ’ αριθμόν 2/13-1-2021 απόφασης του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ανεστάλη η λειτουργία της Δ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας Π.Ε. Αχαΐας, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες λάβαμε τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώθηκαν περιστατικά περαιτέρω κρουσμάτων στην εν λόγω κοινότητα Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας Π.Ε. Αχαΐας, τα οποία  ασφαλώς εγκυμονούν κινδύνους διασποράς του ιού στην Κοινότητα.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας προς αποστολή ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο γενικό  πληθυσμό της Κοινότητας Ακράτας της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας Π.Ε. Αχαΐας, για την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου και την ενίσχυση της διαδικασίας ιχνηλάτησης, προς το σκοπό περιορισμού της διασποράς του ιού.- 

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι, η μεγίστη προσφορά προς τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, είναι να μην θέτουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή, εστιάζουμε στα μέτρα πρόληψης και στην ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων της διασποράς του ιού με τη δική σας πολύτιμη συνδρομή.  

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ