Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας με επίσημο προσκεκλημένο τον Κωστή Χατζηδάκη

Με μεγάλη συμμετοχή οπαδών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, το απόγευμα της Τετάρτης στο καφέ Del Mar στην παραλία Αιγίου. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο τ. Υπουργός και νυν βουλευτής Β’Αθηνών, αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης στην ομιλία του, έκανε εκτενή αναφορά στην πολιτική κατάσταση της χώρας, στις τεράστιες και ανυπέρβλητες δυσκολίες που βιώνουν οι ελληνικές οικογένειες, ενώ τόνισε ότι το 2017 θα είναι χρονιά δύσκολη με σημαντικές εξελίξεις. Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κυβερνήσει σύντομα και στόχος της είναι να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ν’  αλλάξει το αρνητικό κλίμα της χώρας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, ενώ όλες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές αυτό το διάστημα συγκεντρώνουν πλήθος πολιτών, κάτι αποδεικνύει τις γερές βάσεις εμπιστοσύνης του κόσμου με τη Νέα Δημοκρατία.

(Φωτό: “Πελοπόννησος”)