Γιορτάστηκαν και φέτος τα Κούλουμα στην Αλυκή Αιγίου

Παρά τη βαριά πρωινή συννεφιά, ευτυχώς, ο καιρός κράτησε και η σημερινή μέρα της Καθαράς Δευτέρας στο Αίγιο ήταν ιδιαίτερα καλή.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο  Σύλλογος Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος” γιόρτασε τα Κούλουμα στην παραλία Αλυκής, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑ και τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου είχε ετοιμάσει άψογα τα παραδοσιακά εδέσματα,  φασολάδα, λαγάνα και τα νηστίσιμα της ημέρας καθώς και εκλεκτό κρασί , ενώ υπήρχε και πλούσιο μουσικό λαϊκό πρόγραμμα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Σύλλογος φέτος άλλαξε το χώρο που γίνονταν εδώ και 20 χρόνια τα Κούλουμα στο κιόσκι δίπλα στη λίμνη και η εκδήλωση έγινε πριν το κατάστημα porto bello, μιας και στο βιότοπο της Αλυκής βρίσκονται πολλά σπάνια είδη πουλιών και δεν ήταν σωστό να δημιουργηθεί όχληση.
Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν μεγάλη και από νωρίς δημιουργήθηκε το αδιάχωρητο από τα αυτοκίνητα που έσπευσαν στην παραλία να πετάξουν τον χαρταετό, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για Καλή Σαρακοστή!
Και του χρόνου!
ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ