Κοπή πίτας του Σωματείου Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.

Το Σωματείο τίμησαν με την παρουσία τους από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου Αιγίου ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης και τα Μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Νύχτης και Νίκος Παπαγιαννόπουλος και από πλευράς Δήμου Αιγιαλείας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Χριστόπουλος, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Δημήτριος Ελευθεριώτης και Επαμεινώνδας Δούλος, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας Ανδρέας Τριανταφύλλης και Γεώργιος Βλέμμας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γεώργιος Μπέσκος και ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Μαρίνος Σκανδάμης.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Σταυρούλα Πιερράτου στην τοποθέτηση της ανέπτυξε τις δράσεις του Σωματείου και ανέδειξε τους επιτυχείς αγώνες που έγιναν το 2022 και είχαν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την πρόσληψη με Σύμβαση πλήρους ωραρίου όλων των Συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών στο Δήμο.

Οι αγώνες όμως δεν σταματούν εδώ, όπως τονίστηκε τόσο από το Σωματείο όσο και από τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Αιγίου αλλά και τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, ο επόμενος στόχος είναι η μονιμοποίηση όλων ανεξαιρέτως των Συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών του Δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση δώρων.