Κοπή πίτας και επίδοση τιμητικών διακρίσεων από το Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Γρηγόρι «Ο Άγιος Γρηγόριος»

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στις 9:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ», στο κέντρο “ΑΝΕΜΕΛΟ” στην παραλία Αβύθου.
Την πίτα ευλόγησαν ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Νικόλαος Κίτσος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Δημητρόπουλου, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, τις θερμές ευχές του οποίου μετέφερε σε όλους για καλή ειρηνική και ευτυχισμένη χρονιά και ο αιδεσιμότατος πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Γρηγόρι.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Γρηγόριος Φαρμακόπουλος, στο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους και ευχήθηκε υγεία και επίτευξη των προσδοκιών στο έτος 2016.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας ακολούθησε η επίδοση των τιμητικών διακρίσεων, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στα παιδιά των Γρηγοριτών που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2014-2015 και είναι οι κάτωθι μαθητές:
Βαζούρα Σοφία του Λάμπρου, Βαζούρας Κωνσταντίνος του Λάμπρου,
Νικολόπουλος Ανδρέας του Γρηγορίου, Νικολόπουλος Γεώργιος του Γρηγορίου,
Νικολόπουλου Γρηγορία του Βασιλείου, Νικολόπουλου Φωτεινή του Βασιλείου,
Κάγκαλου Αικατερίνη-Κυριακή του Ευθυμίου.
Την εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τίμησαν με την παρουσία τους: ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Νικόλαος Κίτσος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Δημητρόπουλου, ο αιδεσιμότατος πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Γρηγόρι, ο κ. Χρυσανθόπουλος Ανδρέας Πρόεδρος Τ.Κ. Γρηγόρι, ο κ. Αθανάσιος Μπαλτιμάς Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέο Σαλμενίκο, καθώς επίσης συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου.
Ακολούθησε συνεστίαση και γλέντι από την ορχήστρα του κέντρου με τον Άγγελο Σαμαντά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.