ΚΚΕ: “ΟΧΙ” σε όλα τα ναρκωτικά – Ζωή ολόκληρη, ΟΧΙ με δόσεις

 

-ΤΟ ΚΚΕ σήμερα και κάθε μέρα καταδικάζει και αντιστέκεται στην εντεινόμενη απόπειρα υποταγής των συνειδήσεων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων μέσα από την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες ώστε να μην αντιδρούν στην ανεργία την   φτώχεια και την βαρβαρότητα που γεννά το εκμεταλλευτικό σύστημα για τους εργαζόμενους και το λαό,

Χαιρετίζει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιστέκεται στην προπαγάνδα για «αθώα» ναρκωτικά και εμποδίζει με τον αγώνα του την νομιμοποίησή τους και την επιδημική τους   εξάπλωση ειδικά μέσα σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Υποστηρίζει θερμά το δικαίωμα  όλου του λαού σε υπηρεσίες πρόληψης και το δικαίωμα των εξαρτημένων στη θεραπεία και την επανένταξη. Καταδικάζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πού την ίδια στιγμή που πετσοκόβει τις επιχορηγήσεις των προγραμμάτων απεξάρτησης .μεθοδεύει με διάφορα τεχνάσματα τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και την αποδοχή τους από το λαό.

-Τα Ναρκωτικά δεν είναι ούτε αθώα ούτε φάρμακα ούτε λύση για την οικονομία.

Είναι νάρκη στο μυαλό και την ανθρώπινη υπόσταση –νάρκη στην πραγματική ελευθερία- νάρκη στην ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στα όνειρα των νέων ανθρώπων για μια ανθρώπινη ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

-Τα Ναρκωτικά τα έχει ανάγκη το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και όχι οι άνθρωποι. Αυτό το σύστημα που με συνέπεια υπηρετεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ,όπως και οι προηγούμενες, που αφού ξεδιάντροπα αφαίρεσε όποιο δικαίωμα εργαζόμενων είχε απομείνει, στρώνει το δρόμο που οδηγεί στα ναρκωτικά , χτίζει παράλληλα ύπουλη επιχειρηματολογία για δήθεν φαρμακευτικό και ωφέλιμο χασίς που θα σώσει και την οικονομία μας. Όμως στις χώρες της ΕΕ που εφαρμόστηκαν αυτές οι πολιτικές οδήγησαν σε πενταπλάσια και δεκαπλάσια ποσοστά χρήσης στον γενικό πληθυσμό και ειδικά ανάμεσα στους μαθητές.

ΤΟ ΚΚΕ καλεί το λαό μας να αντιταχθεί σθεναρά στα σχέδια της ΕΕ  και της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Κάθε απόπειρα νομιμοποίησής τους είναι στην ουσία προσπάθεια να μάθουμε να ζούμε με την φτώχεια την ανεργία  την αμορφωσιά τις αιτίες δηλαδή που τα προκαλούν

Ο λαός και η νεολαία να βροντοφωνάξουν και να διεκδικήσουν

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ