Η Κινητή εμβολιαστική μονάδα στο Δήμο Αιγιάλειας την Τρίτη 28/12

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της  Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και της Δημοτικής Αρχής του  Δήμου Αιγιαλείας  για την εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού έναντι του νέου κορονοιού, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού στο Αίγιο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 28  Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού θα βρίσκεται στην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να προχωρήσουν στην εμβολιαστική διαδικασία, με το εμβόλιο κατά της νόσου covid-19.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν και να εξυπηρετηθούν από το κινητό συνεργείο εμβολιασμού, θα μπορούν να εμβολιαστούν είτε για την α’ δόση, είτε για τη δεύτερη είτε για την αναμνηστική (γ ‘) δόση με το εμβόλιο της Phizer, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η κινητή εμβολιαστική μονάδα θα παραμείνει στη περιοχή του Συνοικισμού από ώρα 9:30 έως 13:00.

Στόχος των δύο συνεργαζόμενων φορέων είναι να αυξηθεί το τοίχος ανοσίας των πολιτών της Αιγιαλείας,  να μειωθεί η  διασπορά της νόσου και κατ’ επέκτασιν να μειωθούν τα νοσηλευόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες και οι θάνατοι εξαιτίας της νόσου covid-19.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να καλέσουν στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού (Πρόνοια) και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 26910 26136 (εσ. 1-2), στις 24 Δεκεμβρίου και στις 27 Δεκεμβρίου από ώρα 8:00 έως 13:00.