Κηδεύτηκε σήμερα ο γνωστός οπτικός Βασίλης Αλεξόπουλος – Το ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας

 

Ο γνωστός Αιγιώτης οπτικός Βασίλης Αλεξόπουλος, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη ασθένεια και η είδηση προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, ιδιαίτερα στον εμπορικό κόσμο.

Ο εκλιπών διακρινόταν για το ήθος του, ήταν αγαπητός, σεμνός, ευσεβής, έντιμος και διατηρούσε για πολλά χρόνια το γνωστό κατάστημα Οπτικών στο κέντρο του Αιγίου και στην Ακράτα.

Ήταν παντρεμένος με τη Χριστίνα Αλεξοπούλου και είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την oπτικό Αργυρή και την οικονομολόγο Ιωάννα, ενώ απέκτησε και τρία εγγόνια.

Στυλοβάτης και συνοδοιπόρος μέχρι την τελευταία του πνοή ήταν η σύντροφός του, η οποία δεν έφυγε ούτε στιγμή από κοντά του.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Φανερωμένης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, συγγενών και πλήθος φίλων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας εξέδωσε ψήφισμα, το οποίο ανέγνωσε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σωκράτης Μαυρίδης.

Ο “ΤΥΠΟΣ” απευθύνει στην οικογένεια του εκλιπόντος θερμά συλλυπητήρια!

 

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ –  5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας μετά την αναγγελία θανάτου του Συναδέλφου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας επί πολλά έτη, Βασίλη Αλεξόπουλου, εκφράζει τη λύπη του εμπορικού κόσμου της πόλης, και αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση, την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 21.15 τα κάτωθι:

1. Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία

2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

3. Να καταθέσει, αντί στεφάνου, ένα ποσό εις μνήμη του, στο E.K.A.ME.

4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να

δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Σκούντζου Μάρθα

Ο Γεν. Γραμματέας

Μαμάσης Σωτήρης