Κατσανιώτης: “Όλοι μαζί δώσαμε έναν μεγάλο και όμορφο αγώνα – Πετύχαμε μία ιστορική νίκη”

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Κατσανιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών:
«Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση υπήρξε ιστορική.
Ιστορική για την Ελλάδα, η οποία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα συνέχειας και προκοπής, θέτοντας στο περιθώριο τον λαϊκισμό. Ιστορική όμως και για την Αχαΐα που αποδεικνύει ότι το πιο ισχυρό «κάστρο», είναι αυτό της πολιτικής εντιμότητας και συνέπειας.
Η συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας – και στην Αχαΐα μετά από σχεδόν μισό αιώνα – μας κάνει όλους περήφανους. Ταυτόχρονα όμως, μας κάνει να αισθανόμαστε βαρύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες.
Προσωπικά, θέλω να εκφράσω ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στους Αχαιούς για την διαρκή εμπιστοσύνη και στήριξή τους.  Χρέος μου να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και να συνεχίσω να είμαι μία ισχυρή φωνή στο πλευρό τους, στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Πολλά συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους και στο σύνολο των στελεχών της ΝΔ στην Αχαΐα. Όλοι μαζί δώσαμε έναν μεγάλο και όμορφο αγώνα. Όλοι μαζί πετύχαμε μία ιστορική νίκη.
Σήμερα γιορτάζει η Αχαΐα, γιορτάζει η Ελλάδα!»