Καταστημάρχες της οδού Μητροπόλεως μεταβαίνουν στο Δημαρχείο – Ζητούν να ανοίξει και πάλι ο δρόμος

Σε απόγνωση, όπως δηλώνουν, βρίσκονται οι καταστηματάρχες περίπου 30, που δραστηριοποιούνται πάνω από το πεζοδρομημένο τμήμα της Μητροπόλεως, αφού ο τζίρος των καταστημάτων τους έχει πέσει κατά 70%.

Όπως αναφέρουν όλο αυτό αυτό το διάστημα, κίνηση δεν υπάρχει και το συγκεκριμένο σημείο θυμίζει έρημο τοπίο, ενώ απευθύνουν κάλεσμα στους δημότες και στους μηχανικούς του Αιγίου. να παραβρεθούν την Τετάρτη στο Δημαρχείο, προκειμένου να καταθέσουν στο Δήμαρχο τα αιτήματά τους για άνοιγμα του δρόμου, ώστε να βρεθεί λύση άμεση για τις ζωές τους. Σε αναρτήσή τους, δημοσιεύουν τη συγκεκριμένη φωτό, όπου μετονομάζουν την οδό Μητροπόλεως σε οδό “Νεκροπόλεως”  και αναφέρουν:

– “Απαιτούμε ως επαγγελματίες και δημότες, την ύστατη ώρα, την αναθεώρηση της απόφασης, ώστε να μην είμαστε κυκλοφοριακά αποκομμένοι από το εμπορικό κέντρο της πόλης και αναμένουμε ο Δήμος να εξετάσει προσεκτικά τις θέσεις μας και με τις ενέργειες του να δώσει έγκαιρα και δίκαια τις λύσεις που περιμένουμε.

Αναμένουμε το αίσθημα αισιοδοξίας.

Σας περιμένουμε όλους αύριο Τετάρτη 26/05 στο Δημαρχείο στις 10 το πρωί να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα σε εποχή covid19.

Καταστηματάρχες Αιγίου, ιδιοκτήτες καταστημάτων, ιδιοκτήτες ακινήτων, δημότες, μηχανικούς και όποιος έχει την καλή καρδιά και διάθεση να μας στηρίξει, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση για τις ζωές μας.”