Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει το ευσεβές πλήρωμα αυτής, ότι κατά την προσεχή Δ’ Κυριακή των Νηστειών (Ιωάννου Κλίμακος), 14 Απριλίου ε.έ. και ώρα 7.00 απογευματινή, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου, ο Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου.

 Τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, ο οποίος θα πραγματευθεί το θέμα: «Η Δ’ Κυριακή των Νηστειών».

Ως εκ τούτου, προσκαλούμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συμμετάσχουν στον Κατανυκτικό Εσπερινό εν ειρήνη και ταπεινότητι, ώστε ως εκκλησιαστική κοινότητα να συμπροσευχηθούμε και να βιώσουμε μέσα από τα πνευματικά μηνύματα των βυζαντινών ύμνων και το θείο κήρυγμα την εν Χριστώ πνευματική ζωή.