Καλογερόπουλος προς παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ: “Απειρία ή ελλιπής πληροφόρηση;”

Από το Γραφείο Δημάρχου δίνεται στην δημοσιότητα η παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:

  Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο  το να ασχολούνται νέοι άνθρωποι με τα πολιτικά πράγματα  είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στα τοπικά δρώμενα.

  Όμως αυτό δεν τους παρέχει ασυλία προκειμένου να χρησιμοποιούν  ατεκμηρίωτο πολιτικό λόγο.

   Και τούτο διότι δεν αρκεί να λέμε κάτι προκειμένου να γίνουμε αρεστοί, αλλά πρέπει και να το αποδεικνύουμε ώστε  να είμαστε αξιόπιστοι.

Έτσι σε σημερινή ανακοίνωση δημοτικής παράταξης που αναφέρεται ότι ψεύδεται συνειδητά ο κ. Καλογερόπουλος επειδή  «καμία προκαταρκτική εξέταση δεν διενεργούσε η Εισαγγελική Αρχή περί τα τέλη του 2020 όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του», απαντάμε δίνοντας στη δημοσιότητα  έγγραφα που αποδεικνύουν ότι  πράγματι την ίδια εποχή βρισκόταν σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Αιγίου προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

 Δεν επιζητούμε συγγνώμη, ούτε θα είχε σημασία .

    Απλά επισημαίνουμε πως για κάποιους, όταν ο Δήμαρχος ενημερώνει την εποπτεύουσα αρχή για ένα  κρίσιμο θέμα κοινοποιώντας το για τους λόγους που προαναφέρθηκαν στην Εισαγγελία  τότε πρόκειται για ανοσιούργημα και έγκλημα καθοσιώσεως, όταν όμως  ένας δημοτικός σύμβουλος πηγαίνει στον Εισαγγελέα να καταγγείλει πράγματα για τον δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή είναι απλώς Τετάρτη.