Καλογερόπουλος: “Η αντιπολίτευση παραβιάζει τον όρκο της – Δεν ψηφίζουν (στην ουσία) τη δική τους πρόταση για τον προϋπολογισμό”

Στο θέατρο του παραλόγου παίζει η ενιαία αντιπολίτευση στο Δήμο Αιγιαλείας. Ενώ ο δήμος κληρονόμησε πολλά προβλήματα τα οποία η δημοτική αρχή προσπαθεί να λύσει η αντιπολίτευση ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ στην ουσία προϋπολογισμό, προτείνοντας επανειλημμένα και αποδεδειγμένα πλέον σκόπιμα ΑΚΥΡΟ προϋπολογισμό. Δηλαδή επιλέγει να μην γίνει τίποτα, να μην έχουμε καθαρή Αιγιάλεια, να μην γίνουν έργα, να μην απορροφηθούν κονδύλια. Γενικά να σταματήσει ο δήμος να λειτουργεί.

Παραβιάζουν τον όρκο τους αφού με την επιλογή τους στρέφονται κατά του τόπου τους και του δημότη. Και δυστυχώς αυτό γίνεται εν γνώσει τους. Εξευτελίζουν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς και μάλιστα με φανερή ικανοποίηση, οδηγούν το δήμο με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ σε αδιέξοδο.

Η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για το καλό του τόπου τιμώντας τον όρκο της και θα αποφανθεί στα αρμόδια όργανα σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, για να βρεθεί λύση καθώς επίσης να καταλογιστούν οι όποιες ευθύνες για την επιζήμια συμπεριφορά τους.