Καλογερόπουλος για τον θάνατο του Νάσου Νασόπουλου: “Θα τον έχουμε δίπλα μας και έτσι θα πορευόμαστε”

Με αφορμή το θάνατο του δημοσιογράφου Νάσου Νασόπουλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος απευθύνει το εξής μήνυμα:

“Είναι κάποιες σπάνιες στιγμές που το αναμενόμενο είναι ξαφνικό. Φαντάζει σαν αδόκητο γιατί δεν μπορεί να γίνει παραδεκτό. Όμως έρχεται η σκληρή αλήθεια σαν μαχαίρι στη καρδιά, να μας αναγκάσει να δούμε μπροστά τη θλιβερή πραγματικότητα. Η μοίρα, η ζωή βάζει τους κανόνες της που είναι, όπως σήμερα το άδικο.

Άδικο να χάνεται νωρίς ένας σπουδαίος άνθρωπος, αυτός που με τη δική του προσωπικότητα τη δική του δυναμική περπάτησε στη κοινωνία και χάραξε το δικό του διακριτό και αξιοθαύμαστο δρόμο.  Από σήμερα λείπει από κοντά μας ο Νάσος, ο άνθρωπος που χωρίς να το επιδιώξει ποτέ, έγινε διακριτή προσωπικότητα γιατί η κοινωνία του αναγνώρισε τη λεβεντιά, την ικανότητα, την ντομπροσύνη, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τόσα άλλα χαρίσματα. Είναι η εξαιρετική περίπτωση της καθολικής αναγνώρισης χωρίς καμία ετερόκλητη ιδιότητα, δύναμης ή εξουσίας.

Σήμερα όλοι μας να νιώθουμε φτωχότεροι.

Είναι όμως σίγουρο ότι για μερικούς από μας τους φίλους του θα ισχύει ο δικός μας κανόνας. Θα τον αναζητάμε για να μιλήσουμε, για να μας βοηθήσει, να μας συμβουλεύσει, να μας κάνει πιο πλούσιους με τις σκέψεις του, τις ιδέες του. Για μερικούς από μας θα συνεχίσει να αποτελεί το σημείο αναφοράς.

Ακόμη κι αν δεν μπορούμε να τον δούμε, να του μιλήσουμε, θα ξέρουμε.

Θα σκεφτόμαστε τι θα έκανε εκείνος.

Θα τον έχουμε δίπλα μας και έτσι θα πορευόμαστε”.