Καλογερόπουλος: «Ας μην καλλιεργείται από την κα Ψυχράμη, κλίμα ανησυχίας για την οδό Αλυκόβρυσης»

Με αφορμή την ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» κας Βασιλικής Ψυχράμη σχετικά με την μονοδρόμηση, για τους καλοκαιρινούς μήνες, της παραλιακής οδού της Αλυκής και την αξιοποίηση της οδού Αλυκόβρυσης για την επιστροφή των οχημάτων, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος δηλώνει τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά την κα Ψυχράμη που μας υπενθυμίζει ότι η ίδια είναι ένθερμη υποστηρίκτρια των πεζοδρομήσεων, των ποδηλατοδρόμων και των μονοδρομήσεων, που λειτουργούν ως μοχλός ανάπτυξης και προόδου σε όλες τις σύγχρονες πόλεις. Ούτε εμείς ξεχνάμε την σπουδαία συμβολή της αλλά και τις προτάσεις της για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήδη εφαρμόζονται στην οδό Μητροπόλεως αλλά και που πρόκειται να εφαρμοστούν στην παραλία Αλυκής.

Η οδός Αλυκόβρυσης, μετά από “σαράντα κύματα” που πέρασε τα περασμένα χρόνια, διανοίχθηκε και πήρε την τελική της μορφή επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής, δείχνοντας έτσι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας για την εξυπηρέτηση των λουομένων της παραλίας της Αλυκής και την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και των πεζών και των ποδηλατών κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Προφανώς και προωθούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση της βελτίωσης βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Ας μην καλλιεργεί λοιπόν κλίμα ανησυχίας για την προσέλευση κόσμου στην Αλυκή και για την εξυπηρέτησή του, μιας και εργαζόμαστε πάντα προς όφελος των δημοτών και μόνο».